SophieSki

Ski- en snowboardlessen bij de ESF van Les Ménuires

 

Of je nu een beginner bent, of een volleerde skiër/snowboarder, het is nooit te laat om te leren en te perfectioneren! In de Ecole du Ski Français van Les Ménuires sta ik als 4-talige ski- en snowboardmonitrice (nederlands, frans, engels en basis russisch) ter beschikking om je de kneepjes van deze heerlijke sport bij te brengen. Steile hellingen trotseren, tussen de poortjes knallen, of simpelweg genieten, het kan allemaal!

Van kleins af aan ben ik altijd gebeten geweest door sport. 12 jaar lang heb ik een semi-professionele dansopleiding gevolgd (Dansstudio Ijvi Hagelstein) in combinatie met ASO Sport-Wetenschappen (middelbare studies).

Op 6-jarige leeftijd heb ik mijn eerste stapjes op de sneeuw gezet, op vakantie met mijn ouders. Tot mijn 18 jaar is dit uiteindelijk onze jaarlijkse wintersportvakantie geworden. Eens ik mijn universitaire studies had aangevat (Lichamelijke Opvoeding & Bewegingswetenschappen) wou ik meer doen met deze fantastische wintersport en het is op dat ogenblik dat ik besloten heb opleidingen te volgen om skiles te mogen geven (BLOSO – VSSF). Mijn grote ambitie was om ooit in de Ecole du Ski Français les te mogen geven, en hier sta ik nu, 5 jaar later, in de ESF van Les Ménuires.

‘s Zomers werk ik momenteel als sportanimator voor BLOSO, SPORTA en To Walk Again (dans en omnisport), maar ik koester ondertussen een nieuwe droom : Golfles geven tijdens de sneeuwloze maanden…  

 

Klik hier om mijn volledige C.V. te raadplegen.